طاجن الفريك باللحمه

"><()* اكلات شهيه - وصفات جديده - اكلات شعبيه مصريه , مغربيه , خليجيه ":"?

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هدير مجدى
مجموعه العضوات النشيطات
مجموعه العضوات النشيطات
مشاركات: 6793
اشترك في: 20 يناير 2009, 21:38
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: متزوجه
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر

طاجن الفريك باللحمه

مشاركة بواسطة هدير مجدى »

اول حاجة المقادير
نصف كيلو فريك
نصف كيلو لحمة مقطع مكعبات صغيرة
بصلة مفرومة
قرن فلفل لو تحبى
السمن طبعا
نحط السمن فى حلة على النار ونحط البصلة ونقلبها شوية لغاية ما تصفر ونحط عليها اللحمة واهدى عليها النار ممكن اديهاحبة ماء يعنى كوباية واسبها لمدة نصف ساعة بس خدى بالك لحسن اللحمة تتحرق لازم النار تكون هادية جدا وبعد كدة اغسلى الفريك كويس وحطية على اللحمة وفلفل اسود وكمون وملح وقلبية شوية يفلفل مع اللحمة وبعد كدة اسقية بالماء واول مايشرب الماء كلها وطىعلية النار او ماتحسى الىدخل فى السوء حطية فى طاجن ودخلية الفرن لمدة ربع ساعة وكلى احلى فريك احلى من بتاع المحلات
أضف رد جديد

العودة إلى ”بالهنا والشفا [مطبخ المنتدى]“