نصف كيلو لحم مفروم
اربع بصلات حجم كبير
اربع قرون فلفل اخضر
ملح وفلفل اسمر
الطريقة
نحضر اللحم المفروم فى اناء ونفرم البصل ونضعة على اللحمة ونفرم الفلفل الاخضر ونضيفة على الخليط السابق ونضع علية الملح والفلفل ويقلب الخليط جيدا وبعد كدة نجيب العيش البلدى ونفتح الرغيف الى نصفين ونضع كمية مناسبة من اللحمة جواةبعد كدة نحضر طاسة ويستحسن تكون من التيفال لعدم التصاق العيش فيها ونضع الطاسة على النار مع قليل من الزيت فيها ونضع العيش الا فية اللحمة جواها ويوضع على نار هادية ويغطى لمدة 10 دقائق حتىيحمر وينشف وبعد ذلك نرشة رشة خفيفة بالماء ونقلبة على الوش الاخر حتى يحمر وينضج ويقدم على سرفيس التقديم مع سلطة الطحينة
اليوم التاسع:طريقه عمل الحواوشى بطريقة سهلة وبسيطة
المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره
-
- مراقب عام
- مشاركات: 8350
- اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
- النوع: انثى
- الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
- الحاله الوظيفيه: بدون عمل
- انا حاليا: حزين
- مكان: مصر
- اتصال:
اليوم التاسع:طريقه عمل الحواوشى بطريقة سهلة وبسيطة
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك
القوانين العامه للمنتدى
القوانين العامه للمنتدى
-
- مجموعه العضوات النشيطات
- مشاركات: 8124
- اشترك في: 06 يناير 2009, 00:23
- النوع: انثى
- الحاله الاجتماعيه: متزوجه
- الحاله الوظيفيه: بدون عمل
- انا حاليا: متفائل